Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky stravy na oči
vhodný pre ľudí s VPDM
- nic
odporucam
- udržuje zrak v dobrom stave
na odporúčanie očnej lekárky
- poradila mi ich očná doktorka
- ľahko sa prehĺtajú
- zhodnotil lekar - snad to bude v buducnosti pozitivne
- uvidim - aspon dufam a verim
mohl by to vyst
som dva mesiace po laserovej operacii oci, tieto vitaminy som si hned nasadila na vyzivu oci, kedze sa mi zrak krasne upravil bez komplikacii davam to na zasluhu aj ocuteinu
- pomáha pri zdravotných problémoch
odporučila mi ho moja lekárka, som spokojná s produktom, odporúčam produkt.
odporúčaný lekárom, stav videnia je zatiaľ stabilizovaný
Som spokojná s účinkom vitamínov, slzný film sa mi obnovil z časti a bolesti ustúpili, takže ja môžem odporučiť. Cena nie je ani vysoká.
- Na odporučenie lekára užívam tento preparát cca. 2 roky
- neviem o ničom
nakoľko má veľa účinnej látky potrebnej na zdravie očí
- zlepsuje vizus
skvely antioxidant
- udržiava status quo na sietnici
dobrý, lepší ako čistý luteín
dlhodobé užívanie dobre vplýva na zrak, eliminuje problémy s očami a určite neuškodí len pomôže; užívala ich mama nie ja osobne ale videla som na nej ako jej pomáhali
- mmmmmmmmmmmmmmmmm
- mmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmm
- Naozaj zlepšuje zrak. Po cca 1 a pol mesiaci som zbadala zlepšenie videnia do diaľky, vidím ostrejšie.
Produkt som si vybrala, pretože mám zmeny v oku na žltej škvrne a lekár mi odporúčal lutein. Tento výrobok obsahuje omnoho viac luteinu ako iné podobné a keďže som potrebovala akútne riešiť problém, tak toto sa mi zdalo najvýhodnejšie.
Výrobok určite odporúčam.
práca s PC, unavené oči, beriem to krátko, zatiaľ neviem posúdiť
- cena a účinok
Výrazne to pomáha k zlepšovaniu očných problémov (zápaly, suchosť, bolesť...); vyživuje oči a tým prispieva k lepšiemu zraku. Ja som užívala ocutein ginkgo a mama tieto ocuteinky, obe sú dobré.
Aj napriek vyššej ceny som spokojná, utierka na okuliare je super pomôcka, odkedy mám okuliare utierala som ich toaletným papierom :D vitamíny beriem v rámci rekonvalescencie po zákroku očí zatiaľ OK
- podľa kontroly u očného lekára nastalo po jeho užívaní zlepšenie
tento produkt som si vybrala na základe odporúčania očného lekára
- tieto tablety mi boli doporučené očným lekárom a preto ich užívam
pre zdravie svojich oči
Zobrazujem 361 - 380 zo 444 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...23 Ďalšie »